Veel gestelde vragen

Waarom wisselen de aanbiedingen om 11:00?

Iedere aanbieding is – onder voorbehoud van voldoende voorraad natuurlijk – 24 uur lang geldig. Wij hebben als ingangstijd 11:00 uur gekozen omdat we graag een vaste tijd wilde hebben. Het had ook 09:00 uur of 13:00 uur kunnen zijn – maar dat is het dus niet. Exact 11:00 uur kun je weer profiteren van nieuwe aanbiedingen.

Hoe lang staat een aanbieding op de website?

In principe staan al onze dagaanbiedingen 24 uur op onze site – tenzij het artikel dus al eerder uitverkocht is. Zijn die 24 uur verstreken of is de spetterende aanbieding uitverkocht, dan is het product écht niet meer verkrijgbaar. Op is gewoon op, dus zorg dat je er snel bij bent om ook van de beste aanbiedingen te profiteren.

Ik heb een product gemist. Kan ik het alsnog bestellen?

Nee, sorry dat kan écht niet. Ook wanneer een product niet is uitverkocht na 24 uur, is het niet meer te bestellen. Blijf onze website dan wel goed in de gaten houden! Aanbiedingen kunnen zeker terug komen.

Heb ik een DealDonkey account nodig om bestellingen te doen?

Het is niet nodig om een account aan te maken wanneer je een bestelling wilt plaatsen. Het is wel handig om een DealDonkey account aan te maken. Het kost niets en het heeft de volgende voordelen:

  • Bij elke volgende bestelling staan je gegevens al voor je ingevuld
  • Je hebt toegang tot je bestel historie

Wat gebeurt er met mijn privégegevens?

We gebruiken jouw privégegevens alleen maar om je op de hoogte te houden van de status van je bestellingen en – als je daarvoor gekozen hebt – om je de DealDonkey-nieuwsbrief te sturen. Ook het telefoonnummer dat je in hebt moeten vullen bij het plaatsen van je bestelling wordt alleen gebruikt door onze vervoerder om je in geval van afleverproblemen te kunnen bellen. Verder gebruiken we je gegevens nergens voor, maar wat voor jou misschien nog belangrijker is: we hebben je privégegevens natuurlijk goed beschermd zodat ze niet in handen vallen van ‘spammers’ of andere cyberschurken! Kijk hiervoor ook eens bij ons privacystatement over het gebruik van jouw gegevens.

Hoeveel verzendkosten worden er gerekend?

Vanaf 50 euro worden er geen verzendkosten gerekend! Is je bestelling onder de 50 euro? Dan zijn de verzendkosten € 4.50. 

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen. Wat nu?

In principe krijg je altijd nadat je een bestelling geplaatst hebt per e-mail een bestelbevestiging waarin alle gegevens nogmaals vermeld staan. Heb je deze bevestiging niet ontvangen, contoleer dan of je bestelling te zien is bij "Mijn DealDonkey". Staat je bestelling daar, dan is je bestelling geslaagd; staat deze er niet bij, dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice (0252-830394) of stuur een mail naar info@DealDonkey.com

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Als je de bestelling op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag voor 20.00 hebt besteld dan wordt het de volgende dag afgeleverd. Bestellingen na vrijdag 20.00 worden geleverd op dinsdag. Hiervoor werken we samen met DHL. Omdat wij helaas geen exacte datum of tijdstip kunnen garanderen waarop het pakket wordt afgeleverd, moet er dus bij voorkeur altijd iemand aanwezig zijn op het afleveradres.

De track- & tracecode werkt niet. Hoe kan ik mijn pakket nu traceren?

Wanneer je van ons je Track & Tracecode per e-mail ontvangen hebt, kan het enige tijd duren voordat je je pakket ook echt via de site kunt traceren. Werkt de code de volgende dag nog niet, stuur dan een mail naar onze klantenservice (info@DealDonkey.com).

Wat gebeurt er met de bezorging van mijn pakket als ik niet thuis ben?

Omdat we natuurlijk willen dat je je bestelling zo snel mogelijk hebt, worden pakketjes eventueel ook bij de buren aangeboden. Wanneer dit gebeurd is, laat de bezorger een berichtje achter waarop vermeld staat waar je pakketje bezorgd is.

België
Je bestelling wordt door DHL  twee achtereenvolgende dagen aangeboden wanneer je niet thuis bent. Het pakketje wordt indien mogelijk bij buren afgeleverd. Wanneer dit gebeurd is, laat de bezorger een berichtje achter waarop vermeld staat waar je je pakketje op kunt halen. Als het pakketje na twee aflevermomenten nog niet bij jou of je buren kon worden afgeleverd wordt je bestelling naar het postkantoor gebracht waar de bestelling binnen twee weken dient te worden afgehaald. DHL levert van maandag t/m zaterdag.

Wat gebeurt er met mijn bestelling wanneer mijn pakket retour wordt gestuurd naar DealDonkey?

Wanneer het pakket na meerdere bezorgpogingen niet afgeleverd kan worden, komt het pakket weer retour naar ons magazijn. Neem dan vervolgens contact op met onze klantenservice via info@DealDonkey.com.

Wie betaalt voor de verzendkosten voor retourzendingen?

De Retournkosten zijn voor eigen rekening. Ga naar https://www.dealdonkey.com/retourneren voor de volledige instructies

Ik wil mijn bestelling annuleren en terug sturen

Wil je de bestelling niet dan kun je je bestelling annuleren en en/of terug sturen. 

Om voor terugbetaling van het aankoopbedrag in aanmerking te komen, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  • wanneer het pakket verzegeld is, mag deze niet verbroken zijn;
  • het artikel moet ongebruikt, onbeschadigd én compleet geretourneerd worden;
  • de originele verpakking is onbeschadigd en/of netjes geopend en opnieuw gesloten;
  • verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen mogen niet retour gestuurd worden;
  • in-ear headphones, headsets en persoonlijke verzorgingsproducten zoals tondeuses en tandenborstels mogen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

 

Bestelling is beschadigd aangekomen (transportschade)

Is het product (ernstig) beschadigd of heb je het geopend ontvangen, laat ons dit dan binnen 7 dagen na ontvangst weten; je kunt dit doen op de via je account. Zorg ervoor dat je alle velden volledig en foutloos invult en dat je een goede omschrijving geeft van de klacht zodat onze afdeling klantenservice je melding zo snel mogelijk in behandeling kan nemen. Bewaar in ieder geval de oorspronkelijke transportverpakking goed. Uiteraard mag je het pakket als het geopend of ernstig beschadigd is, ook weigeren aan de deur. Accepteer je het beschadigde pakket wel, meld de beschadiging dan wel alvast bij de bezorger. Meld de schade altijd binnen 7 dagen na ontvangst via je account; doe je dit later, dan kunnen zowel wij als de transporteur niet meer aansprakelijk worden gesteld. Als je geen account hebt dan dien je een email te sturen naar info@DealDonkey.com met daarin je ordernummer en de reden van je retour aanvraag.

Het product is defect bij aankomst (DOA)

Wanneer je een bestelling ontvangt, is het belangrijk dat je gelijk controleert of het product niet defect of beschadigd is. Wanneer een product het direct bij aankomst niet goed of helemaal niet doet, spreken wij van een DOA (Dead on Arrival). Meld dit altijd binnen 7 dagen na ontvangst via je account. Als het defect niet binnen 7 dagen wordt aangemeld, kunnen wij het niet meer in behandeling nemen als DOA of transportschade. Als je geen account hebt dan dien je een email te sturen naar info@DealDonkey.com met daarin je ordernummer en de reden van je retour aanvraag

Als het mogelijk is, sturen wij helemaal gratis een vervangend product. Is de aanbieding helaas uitverkocht, dan kunnen wij het product niet vervangen. In dat geval betalen we je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Levering komt niet overeen met wat er besteld is

Komt de levering van het product niet overeen met wat je besteld hebt, geef dit dan direct door via je account. Geef hierbij zo duidelijk mogelijk aan wat de klacht is, zodat onze klantenservice daarna zo snel mogelijk contact met je kan opnemen. Als je geen account hebt dan dien je een email te sturen naar info@DealDonkey.com met daarin je ordernummer.