Waterkokers

Waterkokers: werkelijk niemand kan zonder

Keukenapparaten bestaan er in alle soorten en maten, elk met zijn eigen toepassing, maar zonder waterkokers kunnen we absoluut niet. Zonder enige twijfel behoren waterkokers tot de belangrijkste apparaten in je keuken. Je gebruikt ze wanneer je een kopje koffie of thee wilt drinken, of snel een instant soepje wilt klaarmaken aan het eind van de middag. In een mum van tijd is de klus geklaard! Ben jij toe aan een nieuw exemplaar? Bij ons heb je de keuze uit tal van soorten en ben je altijd verzekerd van kwaliteit én een scherpe prijs.

 

Elke kleur die je je maar kunt bedenken

Wanneer je op zoek bent naar een waterkoker, wil je meestal dat deze bij de rest van je keukenapparaten of de uitstraling van je keuken past. Daarom zorgen wij ervoor dat je de keuze hebt uit de meest uiteenlopende kleuren. Kies je het liefst voor een waterkoker met een neutrale uitstraling, bijvoorbeeld een zwarte of rvs variant? Of mag hij wel iets opvallender zijn? In dat geval kies je uit onze collectie retro en vintage waterkokers, of een wel heel originele met dierenprint.

 

Waterkokers die van handige functies zijn voorzien

Wanneer je waterkokers met elkaar gaat vergelijken, zijn inhoud en vermogen belangrijke factoren. Behalve dat kunnen deze onmisbare keukenapparaten ook van extra handigheidjes zijn voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een warmhoudfunctie, waarmee je het water op de exact door jou gewenste temperatuur houdt. Ook zijn er waterkokers waarbij je de temperatuur vanaf het begin zelf kunt instellen. Dat is vooral handig voor de theeliefhebbers onder ons. Ook een waterniveau-indicator kan handig zijn.

 

Onmisbare én multifunctionele keukenapparaten

Een waterkoker gebruik je meestal om een kop thee of koffie te kunnen zetten, maar wist je dat je ze ook tijdens het koken kunt gebruiken? Gekookt water direct in je pan gieten om bijvoorbeeld pasta te koken is niet alleen sneller, maar zorgt ervoor dat je ook minder stroom verbruikt. Je kunt, wanneer je er een gaatje in prikt, zelfs eieren in de waterkoker koken! Zo zie je maar weer: waterkokers zijn niet alleen onmisbaar, maar ook multifunctioneel.