1. Wonen 422 items
 2. Huishouden 152 items
 3. Tuin en Outdoor 364 items
 4. Beveiliging 12 items
 5. Slaapkamer 188 items
 6. Drogisterij 25 items
 7. Tuinmeubelen 4 items
 8. Koken en Tafelen 137 items
 9. Soeppannen 19 items
 10. Snijplanken 6 items
 11. Waterkokers 22 items
 12. Servies 5 items
 13. Vaatwastabletten 25 items
 14. Wasmiddel 26 items
 15. Verlichting 77 items
 16. Tuinslangen 12 items
 17. Serveerplanken 12 items
 18. Bloembollen 63 items
 19. Solar Tuinlampen 37 items
 20. Dakgoot egels 5 items

Huis en Tuin

 • First
 • Pagina 1 van 45
 • Last

Alles wat je zoekt voor jouw woning

Jouw woning is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je na een lange dag je schoenen uitschopt en op de bank neerploft, vrienden en familie ontvangt en waar je de spullen bewaart die jouw verhaal vertellen. Of je nu in een bescheiden bovenwoning, een flat of een luxe villa woont, bij DealDonkey vind je alles voor de inrichting, schoonmaak én natuurlijk de beveiliging ervan. Waar je ook naar op zoek bent, hier profiteer je dag in, dag uit van de scherpste prijzen.  

 

Artikelen voor elke ruimte van je woning

Op zoek naar decoratieve of juist praktische items voor in huis? Van woonkamer tot badkamer en van keuken tot slaapkamer, bij DealDonkey vind je het. Een nieuwe koekenpan of hippe snijplankenset? Een mobiele luchtreiniger om de lucht binnenshuis te zuiveren? Een draadloze bureaulamp om ook in de schemering nog comfortabel op je laptop te werken? Een extra doucherek zodat je voortaan al je benodigdheden in de badkamer voorhanden hebt? Of een fijne, zachte deken voor een knus avondje op de bank? Met slechts een paar muisklikken haal je het in huis. 

 

Hygiëne en beveiliging

Een huis is natuurlijk pas echt prettig als het schoon én veilig is. Daarom vind je bij DealDonkey ook een breed aanbod aan artikelen ten behoeve van de hygiëne en veiligheid in je woning. Een opgeruimd en schoon huis zorgt ook bij jou voor een fris en opgewekt gevoel. Een gootsteenontstopper, mop, ruitenreiniger of wasmiddel capsules om je kleding schoon en fris te houden zijn hier zo gevonden. Niet alleen een schoon, maar ook een veilig gevoel in je eigen woning is dankzij DealDonkey makkelijk te bewerkstelligen. Zo kun je écht zorgeloos wonen. 

 

De tuin: het verlengstuk van je woning

Ben jij een trotse tuinbezitter? Dan beschik je over een heerlijke plek die een groot deel van het jaar als verlengstuk van jouw woning fungeert. Natuurlijk besteed je ook daar net zoveel aandacht aan! Daarom vind je bij DealDonkey ook van alles om het outdoor leven nóg aangenamer te maken. Sfeervolle tuinlampen bijvoorbeeld, gezellige vogelhuisjes, een schaduwdoek of insectenverdelger, zodat je in alle rust kunt genieten zonder dat vervelende gezoem rond je oren. Zo maak je ook van buiten een échte leefplek.