1. Klussen 51 items
  2. Reizen 155 items
  3. Speelgoed 27 items
  4. Vrije tijd 78 items
  5. Bolderkarren 15 items
  6. Knuffels 24 items
  7. Fietsaccessoires 75 items

Hobby en Vrije tijd

  • First
  • Pagina 1 van 16
  • Last

Hobby en Vrije tijd

Iedereen deelt zijn of haar vrije tijd zelf in. Wat zijn jouw hobby’s en wat doe jij graag in het weekend? Of je nu het liefst helemaal niets doet of je juist niet stil kan zitten, bij DealDonkey vind je een uitgebreid aanbod van diverse producten waarmee jij je optimaal kan vermaken. Van gereedschap tot knuffels en van speelgoed tot reiskoffers. Wat je ook met je vrije tijd doet, bij DealDonkey vind je de perfecte items om je tijd nog beter te besteden.

 

Alles voor klusjes in huis en tuin

In het weekend zijn veel mensen te vinden in hun tuin. En niet alleen om te relaxen en van het zonnetje te genieten, maar ook om lekker te tuinieren of te klussen. Ook in het huis is er altijd wel iets dat gedaan of gerepareerd moet worden. Als je de juiste gereedschappen in huis hebt, kunnen klusjes helemaal niet zo erg zijn. Bij DealDonkey vind je alles wat je maar mogelijk nodig zou moeten hebben voor klusjes in je huis en tuin. En dat voor een voordelige prijs!

 

Eindeloos veel speelplezier

Laat je kinderen eindeloos veel speelplezier beleven met het speelgoed van DealDonkey. Van knuffels tot zwembaden en van speelsets tot opbergmanden. Je vindt het allemaal in het ruime assortiment van DealDonkey. Hier zullen je kinderen urenlang zoet mee zijn terwijl ze zichzelf vermaken. Zo houd jij ook nog een beetje vrije tijd voor jezelf over.

 

Voorbereid op vakantie

Voor veel mensen kan een vakantie stressvol zijn. En dan hebben we het vooral over het moment voordat je op weg gaat. Ben je niks vergeten? Past het allemaal wel in de koffer? Zorg dat je altijd voorbereid op reis gaat met de reisproducten van DealDonkey. Van handige reishanddoeken tot comfortabele nekkussens. Zorg dat je alles bij je hebt voor een comfortabele reis en kom helemaal tot rust. Geniet van een onvergetelijke vakantie met je familie of vrienden.