Servies

Een stralend nieuw servies voor op jouw tafel

Heb jij al verschillende borden en schaaltjes uit je handen laten vallen en is jouw servies een bij elkaar geraapt rommeltje geworden? Dan is het de hoogste tijd voor een nieuwe set, zodat je je tafel weer smaakvol kunt dekken. Bij ons vind je een ruim aanbod serviessets, vervaardigd van hoogwaardig porselein of aardewerk. Voor de beste kwaliteit hoef je bij DealDonkey echter niet diep in de buidel te tasten. Houd rekening met hoeveel mensen er doorgaans van jouw servies zullen eten en kies de set die jou het meest aanspreekt!  

 

Tijdloos en klassiek wit

Ben jij op zoek naar een neutraal servies? Kies dan een in het wit uitgevoerde set. Wit is tijdloos en elegant en past in elk interieur. Een eenvoudig en tegelijkertijd klassiek servies is een aankoop waarop je niet snel uitgekeken raakt. Je kunt een witte set gebruiken als hoofdservies, maar ook als basis om je serviesgoed verder uit te breiden. Wil je net iets meer dan alleen wit? Kies dan voor wit servies met subtiele elementen, zoals een gouden randje dat het net iets speelser maakt.

 

Haal wat kleur in huis

Smaken verschillen en daarom kun je het servies van jouw dromen ook bij ons vinden wanneer je op zoek bent naar iets minder klassieks. Met een gekleurde set breng je een flinke dosis fleurigheid in je keuken. Blauwtinten zijn al jaren razend populair, maar ook de aardetinten vormen een geduchte concurrent. Of wat dat je van een serviesset die uit allerlei verschillende kleuren bestaat? Tot slot zijn er ook nog de sets met prints of geometrische patronen.

 

Maak het eten nóg leuker met een servies voor de allerkleinsten

Natuurlijk maak je het voor de kleintjes aan tafel ook vele malen leuker wanneer ze van een leuk servies kunnen eten. Speciaal voor hen koop je een vrolijk, kleurrijk kinderservies. Dit servies kan door de kleintjes veilig worden gebruikt. En behalve dat het de tafel een stuk gezelliger maakt, wordt het eten zo ook nog eens leuker en daardoor makkelijker. Een betere win-winsituatie kun je je haast niet voorstellen!