Beveiliging

Nóg comfortabeler wonen met de juiste beveiliging

Jouw woning heb je helemaal naar eigen smaak ingericht. Je hebt er jouw eigen plekje van gemaakt en beschouwt het als je veilige haven. Echt veilig zijn veel woningen echter niet. Zonder dat we ons ervan bewust zijn, loopt onze woning veel meer risico op inbraak, brand en andere zaken dan we denken. Gelukkig is het niet moeilijk om je daartegen te wapenen. Bij DealDonkey vind je een breed aanbod aan artikelen voor gebruik in en rond je woning die in hoge mate bijdragen aan de veiligheid en dus ook jouw leefcomfort. 

 

Bescherming tegen brand in huis

Steeds meer huizenbezitters worden zich bewust van het belang van een rookmelder. Bijna 1 op de 75 woningen in ons land loopt jaarlijks brandschade op. Veel meer dan we denken dus! Een rookmelder slaat tijdig alarm en zorgt ervoor dat jij meteen actie kunt ondernemen. En alhoewel een dergelijk apparaat van onschatbare waarde is, betaal je er bij DealDonkey nooit meer voor dan echt noodzakelijk is. Ook hittemelders en koolmonoxidemelders zijn vaak bij ons beschikbaar. 

 

Beveiliging met behulp van camera’s

Lijkt het je ook geen prettig idee om de plekken in en rond je huis in de gaten te kunnen houden? Met een indoor camera houd je gemakkelijk een oogje in het zeil. Een outdoor camera helpt je om goed te kunnen zien wie er langs of rond je huis loopt. Vooral in de donkerdere wintermaanden vertrouwen veel mensen op dergelijke camera’s. Wat ook bijdraagt aan je woonveiligheid is het gebruik van een video deurbel. Zonder naar de deur te hoeven lopen zie je direct of het veilig genoeg is om open te doen. 

 

1001 manieren om je huis veilig te maken

Wanneer je het aanbod van DealDonkey bekijkt, zul je zien dat er tal van mogelijkheden bestaan om je huis een stuk veiliger te maken. Naast camera’s en rookmelders kun je dit bijvoorbeeld ook doen met kluisjes waarin je waardevolle voorwerpen of contant geld bewaart. Maar veiligheid betekent ook het creëren van een woning die op zich ergonomisch en dus veilig is voor zijn bewoners. Daarom vind je bij DealDonkey ook zaken als veiligheidshandgrepen voor toilet of badkamer.