1. Planten en Bomen voor binnen 64 items
  2. Planten en Bomen voor buiten 114 items

Bomen en planten

  • First
  • Pagina 1 van 7
  • Last

Bomen en planten die je interieur én jou een boost geven

Onderzoek na onderzoek wijst uit dat planten een rustgevend effect op ons hebben. Groene huisgenoten weten stress aanzienlijk te verminderen en zelfs de bloeddruk te verlagen. Daarnaast brengen ze positieve energie én zuiveren ze de lucht van allerlei ongezonde stofjes. Meer dan genoeg redenen om wat groen in huis te halen, dus! Bij DealDonkey zijn vele planten handig in sets verkrijgbaar, zodat je een flinke dosis groen in huis haalt én geen rekening hoeft te houden met heel uiteenlopende verzorgingsbehoeften. Bovendien profiteer je van kortingen tot wel 50 procent!

 

Haal de tropen in huis!

Net als in de jaren zeventig zijn planten ook nu weer helemaal hip! Geen wonder dat je de meest bijzondere soorten in plantenwinkels en tuincentra terugvindt. Het assortiment van DealDonkey is daar eveneens een afspiegeling van. Razend populair zijn de tropische gebedsplanten, die voorzien zijn van de prachtigste patronen op hun bladeren. ’s Avonds, wanneer ze gaan ‘slapen’, trekken ze hun bladeren omhoog. Net als de gebedsplanten zijn ook soorten als de Monstera deliciosa, ook wel bekend als gatenplant, en de Strelitzia enorm geliefd.

 

Soorten voor de onervaren plantenouder

Wil jij wat groen in huis halen, maar heb je weinig tot geen ervaring met planten? Geen probleem! Hier vind je eveneens meer dan genoeg soorten die weinig van je aandacht wensen. Denk bijvoorbeeld aan een cactus, luchtplantjes of een Sansevieria. En wat dacht je van een set Easy Care kamerplanten? Een gezellig groen team dat wel tegen een stootje kan en na het vergeten van een waterbeurt met de hand over het hart strijkt.

 

Voor buiten

En wil je het buiten net zo gezellig en kleurrijk maken als binnen? Kies dan ook voor een leuke boom om in je tuin te planten. Wat dacht je van een Magnolia, een Japanse Esdoorn of misschien wel een paar van die winterharde fruitbomen? Kies je voor die laatste, dan trakteer je jezelf niet alleen op een prachtig tuindecor, maar in de zomermaanden ook nog eens op vers fruit van eigen tuin. Haast niets is zo leuk als het zien uitgroeien van de vruchten en het genieten van hun pure, biologische smaak.