Ergonomische verticale draadloze muis - Voorkomt en verhelpt RSI-klachten

€ 26.95

Deze deal duurt nog:
Ergonomische verticale draadloze muis - Voorkomt en verhelpt RSI-klachten

Meer over deze deal

Verticale muis voorkomt rsi-klachten
Deze verticale draadloze muis, zorgt ervoor dat je hand in een natuurlijke positie komt te staan. De ergonomische handgreep zorgt voor vermindering van de spierspanning in de vingers, pols, hand en onderarm. Hierdoor voorkom je niet alleen RSI-klachten. Ze zullen ook afnemen. Deze ergonomische verticale muis is geschikt voor rechtshandige mensen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. 

Specificaties

  • Ergonomische verticale draadloze muis
  • Voor rechtshandigen
  • EAN: 8719558194841
  • Ergonomische verticale draadloze muis - Voorkomt en verhelpt RSI-klachten

    • Voorkomt en verhelpt RSI-klachten
    • Voor rechtshandigen
    • Draadloos werken
    • Je hand staat in een natuurlijk positie
    40,00 33%
    korting
    26,95
    Je bespaart 13,05 euro!
    • 2 stuks - 25,95 per stuk
    • 3 stuks - 24,95 per stuk
    • 4 stuks - 21,95 per stuk
    €3,95 verzendkosten (Gratis verzending vanaf € 50,-) Dit product is niet meer in voorraad

    Waarom DealDonkey?

    • (Ma-Vr) Voor 20:00 uur besteld = Morgen in huis
    • Gratis verzending vanaf € 50,-
    • Achteraf betalen mogelijk
    • 1 jaar garantie
    • Al 10 jaar actief in Nederland en België
    • Gratis retourneren

    Meer over deze deal

    Verticale muis voorkomt rsi-klachten
    Deze verticale draadloze muis, zorgt ervoor dat je hand in een natuurlijke positie komt te staan. De ergonomische handgreep zorgt voor vermindering van de spierspanning in de vingers, pols, hand en onderarm. Hierdoor voorkom je niet alleen RSI-klachten. Ze zullen ook afnemen. Deze ergonomische verticale muis is geschikt voor rechtshandige mensen en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. 

    Specificaties

  • Ergonomische verticale draadloze muis
  • Voor rechtshandigen
  • EAN: 8719558194841
  • Al meer dan 7.512 tevreden DealDonkey klanten!
    • Carla Enthoven 22-06-2021

      Toen ik hem opende zag ik dat deze al te klein was voor op mijn matras en ik had de juiste maat besteld en het blijft een dun pakketje. Jammer helaas zonde van mijn geld. Vervoer was super snel geregeld. Volgende keer beter!!

    • vera floris 17-06-2021

      prettig, snelle afhandeling gekregen wat ik besteld had en supersnel geleverd

    • Peter 02-06-2021

      Had eerst nog nooit van DealDonkey gehoord, totdat ik via een site deze website zag. Gelijk besteld en de deal is vrij snel geleverd.

    • Frans Podbregar 01-06-2021

      Ik heb goede ervaring met dit bedrijf opgedaan, ik had per abuis een Nikon lens besteld en die bleek te klein. Na een mailtje mocht ik die zonder extra kosten retourneren en ontving ik de passende 58 mm lens met retour plakker compleet. Terwijl de laatste zelfs ietsje duurder was!! Wat een service en on bureaucratisch opgelost. Hulde DealDonkey

    • Jan 01-06-2021

      Eerste keer bij deze leverancier. Zeker niet de laatste.

    • Jos 01-06-2021

      goede aanbieding, eenvoudig bestelproces en snel verzonden.

    • Randy 31-05-2021

      Makkelijk besteld snel bezorgd

    • Joseph 29-05-2021

      Zo als besteld is geleverd en op tijd ook Goede service

    • Corné Broekhof 29-05-2021

      kwaliteit is gemiddeld van deze opzetlens...maar hij was ook erg goedkoop...dus ik klaag niet. Netjes verpakt opgestuurd en snel geleverd.

    • Leslie 29-05-2021

      Goede klantenservice en snelle levering

    • ellen 28-05-2021

      De geleverde producten zijn precies zoals we hadden verwacht, De levering was niet al te lang. En de prijs is supper..

    • Ger Van Kleef 28-05-2021

      Stond echt verstel dat mijn bestelling zo snel binnen was, kunnen andere bedrijven nog puntje aanzuigen. Niks meer dan alleen maar lof

    • Patricia 28-05-2021

      Mooie set snijplanken besteld. Goed verpakt en snelle verzending. Goede klantenservice via email

    • Dirk van der schaaf 28-05-2021

      Na dat eerst de levering fout ging na een mailtje naar de klantenservice Gelijk de andere dag geleverd Hele goede klantenservice

    • Caroline 28-05-2021

      Ik wist de dag voordien wanneer ze zouden komen en wat ze zouden brengen de dag zelf wist ik ze tussen welke uren mocht verwachten en of alles nog hetzelfde was kwestie van leveren en alles is vlot verlopen

    • Teodora 27-05-2021

      Heel snel geleverd, product zoals omschreven, zeer tevreden, zeker een aanrader!

    • Peter 27-05-2021

      Prachtige fietstas heb er veel plezier van

    • Daniel DE COCK 27-05-2021

      super

    • Tony 26-05-2021

      Prima verzending en snelle afhandeling van mijn verzoek.

    • Marcel Spekking 26-05-2021

      super snelle levering top product voor een super prijs en zeer betrouwbare verkoper dus niet twijfelen gewoon kopen!

    • BLAVIER 26-05-2021

      Top service en uitleg.

    • Frank 26-05-2021

      Bestelling was uitermate snel en efficiënt geleverd, prima product, geen negatief woord tot dusver

    • Toon 26-05-2021

      Een uitstekende pan goede kwaliteit Deze voldoet aan mijn verwachtingen. buiten jullie om is de pan een dag later geleverd ,storing in de sortering dus kan ik vooruit

    • S 26-05-2021

      Praktisch in te stellen alleen is het erg wiebelig, je kunt er niet goed op schrijven. Dat valt wel tegen. Nu moet ik zelf iets bedenken om de constructie te verstevigen. Aanbeveling, even simpel oké maar zoek je iets stevigs dan niet.

    • Jos 26-05-2021

      Voldoet compleet aan de verwachting van het bestelde product zelfs de levertijd was goed