QShops Keurmerk

Philips HF3500 Wake Up Light - Word wakker door de zonsopgang

Deze deal duurt nog:

00: 00: 00

Kenmerken

 • Word op een natuurlijke manier wakker
 • Gesimuleerde zonsopgang: 30 minuten
 • Gewekt door zachte toon die toeneemt in volume
 • Snooze-functie
 • Bedlampje met 10 instellingen

Meer over deze deal

Oplopende korting!
1x Philips HF3500 Wake Up Light voor € 49,95 per stuk
2x Philips HF3500 Wake Up Light voor € 48,95 per stuk
3x Philips HF3500 Wake Up Light voor € 48,28 per stuk
4x Philips HF3500 Wake Up Light voor € 47,45 per stuk

Geïnspireerd door de zonsopkomst
Philips ontwikkelde de Philips Wake-up Light, om je op een natuurlijke manier te wekken. Geïnspireerd door de zonsopkomst, waar iedereen blij van wordt, zorgt de Wake-up Light ervoor dat je op een geleidelijke manier wakker wordt. Net zoals bij het zonnetje dat opkomt in de zomer, wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten is je slaapkamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en sterker wordend licht, stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Dat is natuurlijk vele malen prettiger dan bruut gewekt worden door je wekker of je mobieltje.

Klinisch aangetoond dat het werkt
De werking van de Philips Wake-Up Light is klinisch getest en daaruit is gebleken dat maar liefst 92% van de gebruikers energieker, alerter en beter gehumeurd wakker worden. Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. Philips heeft veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light jou zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat jij energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier is bewezen dat de Philips Wake-up Light je niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat je bovendien energieker en met een beter humeur wakker wordt.

Sta ook gemakkelijker, frisser en met meer energie op!
De gevoeligheid voor licht verschilt per persoon. Daarom is het handig dat je zelf uit de tien lichtsterktes kunt kiezen en ook het geluid kunt instellen. Over het algemeen ontwaken mensen sneller bij een hogere lichtintensiteit. De wekker gebruikt niet alleen licht om je wakker te maken. Met een zachte pieptoon word je geleidelijk aan uit slaap gehaald! Zin om je nog één keer om te draaien? Stel je alarm nog even negen minuten uit door een tik te geven bovenop de wekker. Dit kan echter maar één keer. Kan iedereen in huis wel een vriendelijke wekker gebruiken? Profiteer dan van onze extra staffelkorting.

Specificaties

 • Merk: Philips
 • Met sluimerfunctie
 • Bedlampje met 10 lichtinstellingen

79,95

44,95

44% korting

Verzendkosten 5,95

Je bespaart € 35,00

Service

 • Levertijd Nederland: 1-3 werkdagen
 • Levertijd België: NL levertijd +3 werkdagen
 • Gemakkelijk retourneren én het aankoopbedrag terugkrijgen
 • 1 jaar garantie